Nakupte výhodně, se slevou. Ona Dnes vám poradí.

Nakupte výhodně, se slevou. ONA vám poradí
článek z ONA Dnes, 2. března 2010

Slevy neboli discount? Tomu (a jak ráda) rozumí snad každá z nás! A tak už nyní je načase se začít těšit na týden výhodných nákupů ušitých přímo na míru vám, čtenářkám magazínu ONA DNES a internetových stránek Ona.idnes.cz.

V pondělí 15. března vyjde magazín ONA DNES jako každé pondělí s deníkem MF DNES. Tentokrát ale bude mít o něco víc stran než obvykle.

Uvnitř totiž najdete slevové kupóny do více než 600 obchodů po celém Česku. Naprostá většina kuponů, které v našem magazínu pro ženy najdete, bude platná v obchodech v týdnu od 15. do 21. března 2010.

Slevové kupóny nabídnou všehochuť, počínaje výhodnou koupí kosmetiky, oblečení, spodního prádla či domácích spotřebičů. Levněji si také budete moct zajet na dovolenou.

Chcete v předstihu zjistit, jací partneři se do projektu zapojili, abyste se na nákupy mohli v klidu připravit? Podrobnosti si můžete prozkoumat už s týdenním předstihem v internetové příloze na ona.idnes.cz, která vyjde v pondělí 8. března. V té se jako první dozvíte, která firma jaké slevy a na jaké zboží nabízí.

co a za kolik?
Stačí jediné: koupit si v pondělí 15.3. MF DNES s magazínem ONA DNES.
Víc informací najdete v příloze na webu ona.idnes.cz už 8.3.

Nákupy s OnaDnes