Love is perfect
Kat. číslo 078722

Afrodiziakální kapsle - Active Penis Caps For Men 20ks

(0 recenzí)

Zboží není momentálně v nabídce.

Přípravili jsme pro vás podobné produkty, které by se Vám mohly líbit.

Prohlédnout nabídku

Jak budete chtít nákup dokončit?

Vyberte způsob vyzvednutí zboží,
později je možné jej změnit.:

Rezervovat v prodejně

Prodejen po celé ČR

Objednat domů

Balení zásilky i odesilatel jsou diskrétní

Představení produktu

Doplněk stravy - Afrodiziakální kapsle určené speciálně pro muže. Jsou skvělým řešením problémů s potencí, vyznačující se účinností a absencí vedlejších účinků. Toho je dosaženo vhodnými přírodními účinnými látkami. Jedním z extraktů v ACTIVE PENIS FOR MEN je guarana, která stimuluje a ostří vnímání - duševní i tělesně smyslové, je považována za tzv. životabudič. Guarana může mít pozitivní vliv na mužskou potenci. Posiluje kardiovaskulární činnost a zlepšuje cirkulaci krve vedoucí k výraznějšímu prokrvení intimních partií i zvýšení jejich citlivosti. Dalším extraktem je piperin, který významně snižuje produkci estrogenu a podporuje zvýšení hodnot testosteronu. S tím jsou spojeny pozitivní účinky, jako zvýšení potence a vitality, včetně vylepšení nálady. Piperin dále obsahuje éterické oleje, které dráždí močovou trubici, a tím napomáhají lepšímu ztopoření penisu. Doporučené denní dávkování: 1 kapsle. Užijte nerozkousanou kapsli 1 hodinu před pohlavním stykem a zapijte dostatečným množstvím tekutin. Maximální povolená denní dávka: 2 kapsle. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Poznámka: Výrobek není náhražkou pestré stravy. Nedoporučuje se dětem a těhotným ženám. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před slunečním zářením, skladujte na chladném a suchém místě. Nekombinujte s alkoholem nebo kofeinem. SLOŽENÍ: oatoil extract, gelatine, soybean oil, humectants (glycerine), dried guarana extract, dried piperine extract, emulsifier (Mono- and diglycerides of fatty acids), soy lecithin, colouring agent (E 171, E 151).

Parametry produktu

Forma kapsle
Objem/Obsah 20 ks
Určeno pro muže
Značka Love is perfect

Poradna

Odpovídá Alena,

Produktová manažerka Erotic City

Poradna je určena pro krátké otázky a odpovědi. Dotaz zodpovíme do vašeho emailu. V pracovní dny odpovídáme do 24 hodin.

V případě vašeho souhlasu bude dotaz zveřejněn na našich webových stránkách v sekci Poradna. U takto zveřejněných dotazů bude uvedeno pouze křestní jméno nebo přezdívka.

Recenze zákazníků (neověřené)

Tento produkt neobsahuje žádnou recenzi, buďte první!

Doplňkové zboží

Naše garance

Jsme připraveni vám poradit

Jsme připraveni vám poradit

Poradna je určena pro vaše krátké dotazy. Zašlete nám dotaz.

Intimní poradna
Stoprocentní diskrétnost

Stoprocentní diskrétnost

Diskrétní balení vašeho zboží a ochrana osobních údajů.

Diskrétnost a důvěra
Zdravotní nezávadnost

Zdravotní nezávadnost

Zdravotní nezávadnost je i pro nás u produktů na prvním místě.

Zdravotní nezávadnost