Lady Dreams

Pulzátor - Solis

(3 recenze)
3 999 Kč
Vyberte barvu
Barva
Počet kusů
Skladem

Jak budete chtít nákup dokončit?

Vyberte způsob vyzvednutí zboží,
později je možné jej změnit.:

Rezervovat v prodejně

Prodejen po celé ČR

Objednat domů

Balení zásilky i odesilatel jsou diskrétní

Představení produktu

Objevte dosud nepoznaný způsob dráždění s pulzátorem Solis. Inovativní technologie umožňuje tomuto pulzátoru velmi věrně napodobovat pohyb obou partnerů při milování. Silné a neskutečně reálné přírazy pulzátoru Solis z něj udělají ideálního společníka, pokud partner není zrovna k dispozici a věrohodně ho nahradí. Tento úžasný kousek Vám umožní objevit dosud nezmapované cesty do ráje rozkoše.

Tvar & Funkce
Unikátní křivky hladkého těla a zahnuté špičky pulzátoru Solis jsou ideální k hýčkání tisíce nervových zakončení ve vaginální oblasti. Tvarovaná špička potěší nejen Váš bod G, ale pulsátor také můžete použít i při análních hrátkách nebo k dráždění prostaty. Solis je vybaven výkonným, ale tichým motorem, který skoro neuslyšíte a šesti pulzními programy, ze kterých si vybere každý. Potěší Vás jak méně intenzivní pulzy, tak i extra rychlé přírazy. Výjimečnost pulzátorů spočívá v technologii hands-free, kdy jej můžete používat bez neustálého držení hračky. Zaveďte Solis a on už se za Vás o vše postará.

Ovládání & Napájení
Na rukojeti vibrátoru se nachází tři tlačítka sloužící k ovládání. První slouží k zapnutí/vypnutí vibrátoru, další dvě pak k přepínání mezi jednotlivými pulzačními programy. O výměnu baterií se starat nemusíte. Dobíjení zajistí magnetický USB kabel, který je součástí balení.

Materiál & Voděodolnost
Vibrátor je vyroben ze 100% lékařského silikonu, který je zcela bezpečný pro tělo, hypoalergenní, neporézní a veganský. Produkt neobsahuje změkčovadla, BPA ani ftaláty. Rukojeť pulsátoru je vyrobena z odolného ABS plastu. Voděodolnost tohoto pulzátoru Vám dovolí užívat si smyslné hrátky například ve sprše (je odolní proti stříkající vodě).

Pro lepší prožitek použijte pomůcku s lubrikačním gelem. Po použití vibrátor důkladně omyjte teplou vodou a použijte speciální dezinfekční prostředky určené pro erotické pomůcky.

Samotné přírazy simulují magnety uvnitř těla vibrátoru, proto se snadno může stát, že na poličce nebo v šuplíku budou přitahovat nebo naopak odpuzovat kovové předměty. Jedná se o relativně silné magnety, pozor tedy na mobily, hodinky apod. Jelikož tento vibrátor obsahuje velmi silný magnet, není vhodný pro osoby se srdečním stimulátorem.

Materiál: silikon, ABS / neobsahuje ftaláty dle nařízení 1907/2006/ES EU. Voděodolnost: ano (vhodný pod tekoucí vodu, sprchu). Baterie: dobíjecí baterie Li-Ion / nelze vyměnit, součástí balení je nabíječka s USB koncovkou. Délka: 14 cm. Průměr: 3 - 4 cm.


.

Parametry produktu

Barva růžová, červená, tyrkysová
Délka 14 cm
Průměr min. 3 cm
Průměr max. 4 cm
Materiál silikon 
Vibrace ano-šestistupňová
Napájení/baterie dobíjecí akumulátor
Voděvzdornost voděodolné
Povrch hladký
Oblast dráždění vaginální
Značka Lady Dreams

Poradna

Odpovídá Alena,

Produktová manažerka Erotic City

Poradna je určena pro krátké otázky a odpovědi. Dotaz zodpovíme do vašeho emailu. V pracovní dny odpovídáme do 24 hodin.

V případě vašeho souhlasu bude dotaz zveřejněn na našich webových stránkách v sekci Poradna. U takto zveřejněných dotazů bude uvedeno pouze křestní jméno nebo přezdívka.

Recenze zákazníků (neověřené)

  • Jana

    Presne to mi doma chybelo. Pomucka,ktera simuluje styk v nekolika modech a vibracich. Velmi prijemna, jednoduche ovladani a naprosto vyhovujici.

Doplňkové zboží

Naše garance

Jsme připraveni vám poradit

Jsme připraveni vám poradit

Poradna je určena pro vaše krátké dotazy. Zašlete nám dotaz.

Intimní poradna
Stoprocentní diskrétnost

Stoprocentní diskrétnost

Diskrétní balení vašeho zboží a ochrana osobních údajů.

Diskrétnost a důvěra
Zdravotní nezávadnost

Zdravotní nezávadnost

Zdravotní nezávadnost je i pro nás u produktů na prvním místě.

Zdravotní nezávadnost